Halaman

Sabtu, Mac 21, 2009

JATUH CINTA!


Saya sengaja letak gambar telefon bimbit ini, Sony Ericsson K850i. Jatuh cinta? Mungkin...

Tapi cinta itu tidak semestinya memiliki.

Bila cinta dilafaz, ia bukan bererti kita harus memilikinya...

Kadang-kadang cinta itu cukup sekadar meminati, memerhati dan merindui.

Cinta oh cinta...

Mungkin aku sedang mabuk cinta!

Cinta dengan SE K850i....... =)

9 ulasan:

Insan Kecil berkata...

betul! betul! setuju sangat-sangat...101% setuju... cinta tak semestinya memiliki..

kalau ada chance try la dapatkan hp pilihan hati..hehehe.. cuba tue penting!

asyzsufi berkata...

husaini...ni kes hp ke org....ehem2..batul akak

Tanpa Nama berkata...

wah2..haha

Husaini Hussein berkata...

Disclaimer: Entri ini berkaitan telefon bimbit, bukan perempuan atau seseorang.

Memang terbukti, saya tidak berjaya memiliki 'cinta' saya ini.

asyzsufi berkata...

jgn mrh ye dik..nnti kena jual...

akak plk cinta hati yg diidamkan...kete honda civic hybrid...mmg i fall in love la dgn that car...so much...moga2 dpt dimiliki...

LLB_S berkata...

ana pula fall in l ove dgn harrier!
masyaAllah, impian dunia..
macam-macam nak rasanya.

p/s 2 husaini,

kdg2 ianya berkias, kalau ia dikatakan seseorang,takde y salah, hak kita utk merasakan cinta.
tetapi, ada jalan keluarnya bukan!

zawwajtaka wa nakahtuka! =)

LLB_S berkata...

ana pula fall in l ove dgn harrier!
masyaAllah, impian dunia..
macam-macam nak rasanya.

p/s 2 husaini,

kdg2 ianya berkias, kalau ia dikatakan seseorang,takde y salah, hak kita utk merasakan cinta.
tetapi, ada jalan keluarnya bukan!

zawwajtaka wa nakahtuka! =)

Husaini Hussein berkata...

yang penting, Sony Ericsson K850i bukan 'jodoh' saya. Mungkin kerana terlalu 'mahal' atau sebab-sebab lain yang tidak dapat dielakkan. Kita merancang, ALLAH jua penentunya.

Pengganti 'cinta' saya ini tidak kurang hebatnya. Boleh buat apa yang K850i boleh buat cuma terhad sedikit keupayaannya.

Saya masih dalam proses mengenali 'hati budi' pengganti K850i ini. InsyaALLAH, lama kelamaan 'kami' serasi...


Alhamdulillah, syukur atas sebuah nikmat. Sesungguhnya, tiada cinta yang semanis cinta kepada ALLAH dan RasulNYA.

Insan Kecil berkata...

erm.. kiasan yang sangat best..

saya minat kat k770i, dok usha, aim tue je..tapi last2 tak beli gak, mahal kot..ikut kemampuan la, takpe k660i sebagai pengganti..tak sama tapi tetap bernilai di mata..

macam tue la kehidupan kita, kadang2 nak sangat kat sesuatu tapi lain yang kita dapat..apapun, bersyukur sangat sampai gak harapan nak pakai SE...

k, wslm.. moga Allah dihati..