Halaman

Selasa, Januari 06, 2009

KECACATAN MENTAL


Ahad ,04/01/2009 -Media “as Safir” mengungkapkan bahawa pihak berkuasa Ramallah telah memindahkan seramai 400 kakitangan yang dipimpin tokoh gerakan Fatah, Muhammad Dahlan, ke Kaherah 36 jam selepas serangan Zionis Israel ke Gaza. Ini merupakan sebahagian perancangan yang ingin melihat pemerintahan Hamas jatuh. "

Note: Sumber : Palestinkini.

Ahad ,04/01/2009 - Presiden Mesir , Husni Mubarak berkata pada hari Khamis bahawa beliau tidak boleh sempadan lintasan Rafah untuk bantuan kemanusiaan tanpa satu persetujuan daripada Israel."


Note: sumber : Palestinkini.P/S: Adakah telah berlaku kecacatan mental kepada Presiden Mesir ini dan FATAH sehingga mereka gagal mengenalpasti yang mana saudara dan yang mana musuh?

Ya ALLAH, kau berikanlah hidayahMU kepada pemimpin-pemimpin Islam seluruh dunia. Satukanlah hati-hati mereka dijalanMU Ya ALLAH. Aku sudah tidak sanggup melihat satu demi satu saudara-saudaraku di Palestin dibunuh dengan kejam oleh Israel laknatullah. Ya ALLAH, Kau Maha Mengetahui segala yang tersurat dan tersirat. Ameen.