Halaman

Isnin, November 12, 2007

MEMORI SEMESTER 1 DI UIAM.

Meja study yang akan kurindui...
Di sinilah tempat saya study... Kalau stay up tu, memang nyaman je... UIA ni sejuk.

"Dapur" bilik saya dan rakan-rakan. Beli dan makan bersama-sama. Seronok....
Sewaktu musim Pilihan Raya Kampus, kami sempat menampal semua poster yang kami dapat di dinding bilik. Bila mereka datang kempen, bersemangat sahaja tengok gambar terpampang kat dinding bilik kami. hehe
Sewaktu semester 1 2007/2008, saya tinggal di bilik 2.6 Blok D, Mahallah Bilal. Syok sangat duduk dengan roomate yang baik hati dan selalu buat lawak kat bilik. Juga kepada senior saya, Abg. Daim, ampun ya kalau selalu buat bising dalam bilik. =p
Semester depan tak tahu dapat bilik yang sama atau tidak.

2 ulasan:

zuhairy berkata...

kadang memang best bila teringat balik memori lama :-)

nUr_iLaHi berkata...

husaini, kena pindah bilik ke? Sedih semacam je nampak. Kat kuantan, kami bersada di bilik skarang sampai grad. =)

Uia mana2 pun sejuk, kecuali matrik. Mungkin bahang pembangunan.